01438 741177         thewinesociety.com

New website.... No links to community!


#1

15th July. Shiny new website. No link to community (with Firefox browser) - so for those of you who have found another way here… this is the link. Of course, you cant see this, if like me you use firefox.

https://community.thewinesociety.com/


What happened to the Societys community? its moved!
#2

No link on Chrome either. It was discussed on the new look thread that it was universally removed.


#3

Bottom left hand corner.


#4

Yeah, right at the bottom of every page:


#5

Maybe on the mobile version, but not on the full page P.C. version (via firefox) - see attached - community link is notable by its absence. So only those logging in with a smartphone can join the community.


#6

On a positive note… it also means that big screen user’s cannot access TWS twitter or facebook directly - so a bonus of sorts.


#7

Are you zoomed in?

Just to the left of ‘About Us’ you should have Quick Order with community below it then the icons for FB / Insta / twitter.

Checked it on latest stable release of both Opera and Chrome on my desktop.


#8

Ah, it should definitely be there, @lapin_rouge so if you don’t have it in the footer let me know and I’ll report it.

Out of interest - are you guys disappointed we don’t have the Community in that top navbar any more? Did you use it?

  • Yes, sometimes
  • Yes, often
  • No, and I’ll use the footer
  • No, I didn’t use it and don’t need it

0 voters


#9

Strange, it’s there on my laptop running Firefox:


#10

I wonder if its a zoom or screen resolution issue?


#11

Ditto here. Worth clearing the cache in case you stumbled upon an earlier trial version.


#12

That was Windows 10, by the way. Just checked Firefox on Linux Mint 19 on an Intel NUC and it’s also there.


#13

YAY ! it’s there now. compare below against my previous post

Could be a resolution issue 'cos I use a 27" screen at 3840 x 2160. But it’s there now, so happy days.


#14

That’s some real estate you’ve got there! :+1:

Now I want one :tv:


#15

Yes disappointed, and please restore it.

The new link is much less obvious and isnt opening a separate tab on my internet toolbar. Not exactly sure what its doing…but I have to shut it down to see other tabs I had open.


#16

I don’t really care because I normally use the Discourse app…

The logo is growing on me. The background splurge looks odd at first, was surprised it wasn’t a solid red. Interesting there is no social version, its hard to read at small sizes and no circular version. Website i haven’t seen yet.


#17

Me too, never access the community through the webpage.


#18

an app you say…

I normally access via tinternet as I flick between emails and projects


#19

Update… the link opens a new tab on my desktop (so I can see WS and Community tabs at the same time) but not my tablet, where it opens something separate from all other internet tabs, meaning I have to close it down then go back to the WS website separately which is not good.

I don’t use it on my phone as it’s too small and fiddly…don’t use phone much for internet stuff for that reason.

As you have probably already guessed, I am supremely indifferent to all the branding stuff…hope we haven’t paid too much for it that’s all…


#20

I agree! Hiding the link in the footer is sending an unfortunate (and I am sure an unintended) message - the Community is not important.